• Verhuizen in Capelle aan Den IJssel

  22 januari 2016 | Blog | admin
 • Verhuizen per taxibus

  Verhuistaxi Rotterdam zorgt voor snel, comfortabel en betrouwbaar verhuizen in Capelle aan Den IJssel, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Delft, Delfgauw, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Zevenhuizen, Ommoord, Zevenkamp, Nesselande, Alexanderpolder, Nieuwerkerk aan Den IJssel, Gouda, Moordrecht, Capelle aan Den IJssel, Krimpen aan Den IJssel, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan Den IJssel, Barendrecht, Ridderkerk, Rhoon, Poortugaal, Hoogvliet en Spijkenisse. Verhuistaxi Rotterdam beschikt over een speciale en ruime verhuistaxi om kleine verhuizingen snel, makkelijk en comfortabel uit te kunnen voeren.

 • Goedkoop verhuizen in Capelle aan Den IJssel

  Zoekt u naar een goedkoop verhuisbedrijf in Capelle aan Den IJssel en omgeving, om naar Capelle aan Den IJssel te vertrekken of vanuit Capelle aan Den IJssel juist naar een andere plaats te verhuizen? Verhuistaxi Rotterdam zorgt voor een vlotte en soepele verhuizing. We zorgen er als goedkope verhuisservice voor dat we u zowel binnen als buiten de stad van dienst zijn.

 • Offerte voor verhuizen in Capelle aan Den IJssel

 • Boek voor verhuizen in Capelle aan Den IJssel

 • Hoe kunt u goedkoop verhuizen?

  Verhuistaxi Rotterdam is een lokaal gevestigd bedrijf en onze wagens staan verspreid over de regio Capelle aan Den IJssel en omstreken. Hierdoor hoeven wij niet de aanrijtijd en aanrijkilometers door te berekenen naar onze klanten. Dit in combinatie met onze scherpe tarieven maakt ons één van de goedkopere of misschien wel de goedkoopste vervoerder voor kleine verhuizingen.

  Hier nog enkele tips om een low budget verhuizing te regelen:
  ◾Zorg dat u spullen goed ingepakt op de stoep klaar staan om in te laden.
  ◾Vervoer alleen de grotere spullen die niet in uw eigen auto passen.
  ◾Verhuistaxi Rotterdam berekend alleen het starttarief de beladen kilometers en het tijdstarief.
  ◾Verhuistaxi Rotterdam zet de spullen bij uw nieuwe onderkomen voor de deur neer.
  ◾U verzorgt zelf het sjouwwerk van de stoep naar uw nieuwe onderkomen.

 • Contact

  Verhuistaxi Rotterdam
  Postbus 28158
  3003 KD Rotterdam
  T: + 31 (0)10 8182823
  E: verhuistaxi@stadstaxirotterdam.nl